طراحی سایت | ساخت سایت | سئو | بهینه سازی وب سایت

طراحی سایت و ساخت سایت بهینه سازی شده برای موتور جستجو (سئو)

طراحی سایت | ساخت سایت | سئو | بهینه سازی وب سایت

طراحی سایت و ساخت سایت بهینه سازی شده برای موتور جستجو (سئو)

وب سایت استاتیک چیست

وب سایت استاتیک به وب سایتی گفته می شود که صفحات آن طراحی شده و محتوی آن بر روی Server یا خدمات دهنده ذخیره شده است و هنگام تقاضای خدمات گیرنده یا Client به سمت آن بدون هیچ گونه پردازشی ارسال می گردد. صفحات وب استاتیک معمولاً با فرمت HTML (Hyper Text Markup Language) هستند.


وب سایت های قدیمی که مثلاً شامل تعداد کمی صفحه وب بودند از دسته وب سایت های استاتیک هستند. این وب سایت ها معمولاً اطلاعات از پیش تدوین شده را به کابران و مخاطبان خود نشان می دهند. در اینگونه وب سایت ها اطلاعاتی از قبیل متن، تصویر، فیلم و هر گونه رسانه هایی از این قبیل ارائه می گردد. وب سایت های استاتیک معمولاً اطلاعات خود را به همه کاربران به یک شکل نشان می دهند.

وب سایت دینامیک چیست

یک وب سایت داینامیک، وب سایتی است که محتویات صفحات آن بصورت دوره ای و خودکار تغییر می کند.


یک وب سایت داینامیک از دو قسمت اصلی تشکیل شده است:


کد های استفاده شده در پس زمینه که معمولاً از چشم کاربر مخفی است.

محتویات صفحات که توسط مخاطبان رویت می شود.

کدها پس زمینه محتویات صفحات را بنا بر درخواست کاربر به طور هوشمندانه به وی نشان می دهند. این کدها معمولاً با زبانی به غیر از HTML نوشته می شوند. معمولاً کدها اطلاعات را از یک پایگاه داده دریافت کرده و آن را به نمایش در می آورند. اگر اطلاعات درون پایگاه داده تغییر کند، اطلاعات به نمایش در آمده توسط کدها نیز تغییر می کند.


در وب سایت های داینامیک می توان براحتی صفحات و محتویات جدید به وب سایت اضافه نمود و یا محتویات قبلی را حذف کرد.

آشنائی با جوملا



 جوملا! یک سیستم مدیریت محتوا تحت وب است که در طراحی وب سایت و برنامه های تحت اینترنت قابل استفاده است. همچنین جوملا یک برنامه open source میباشد که به طور رایگان دراختیار همه قرار دارد. جوملا می تواند به سادگی در کنترل تمامی قسمت های وب سایت شما، از اضافه کردن محتوا و تصویر تا بروز رسانی کاتالوگ محصولات و صفحات استفاده شود.


از جوملا برای طراحی یک صفحه شخصی ساده تا تجارت آنلاین می توان استفاده کرد. بسته نرم افزاری جوملا! طوری طراحی شده که حتی کاربران عادی هم می توانند آن را به سادگی نصب کنند. اکثر کاربران در نصب و استفاده از نرم افزار جوملا فارسی به مشکلی بر نخورده اند کما اینکه کاربران مبتدی از پشتیبانی فراوان برخوردارند. هنگامی که جوملا! نصب و آماده به کار شد، حتی کاربران مبتدی می توانند به سادگی محتوا را اضافه و یا ویرایش، عکس ها را بروزرسانی و اطلاعاتی را که جربان حیاتی شرکت شماست کنترل کنند.


هر شخصی با دانش مقدماتی پردازش متن میتواند یک سایت مبتنی بر جوملا! را مدیریت کند. توسط یک واسط مبتنی بر مرورگر اینترنتی شما قادر خواهید بود تا به راحتی مطالب یا اخبار جدید را اضافه، صفحات پرسنلی، لیست مشاغل و عکس های محصولات را کنترل و تعداد نامحدودی بخش و مطلب روی سایت خود ایجاد کنید. جوملا! سهم بسزائی در اداره و رهبری محتویات مورد احتیاج برای راه اندازی سایت شما را بازی می کند.


برای بسیاری از کاربرها، قدرت واقعی جوملا! در ساختار برنامه آن قرار دارد که دست هزاران کاربر حرفه ای در سر تا سر جهان را برای خلق add-ons (ضمائم) و پسوند ها extension قوی باز گذاشته است. چند نمونه از extension های موجود عبارتند از: دینامیک برای سازنده ها، دایرکتوری های تجاری یا سازمانی، مدیریت اسناد، تصویر و گالری های چند رسانه ای، ابراز های سبد خرید و تجارت الکترونیکی، نرم افزار گپ و محل و تالارهای گفتگو و تبادل نظر، تقویم و ...


بسته نصب جوملا فارسی 2.5.3

دریافت جوملا فارسی - فرمت tar.gz


دریافت جوملا فارسی - فرمت zip


بسته نصب جوملا فارسی 3.3.6

دریافت جوملا فارسی - فرمت tar.gz


دریافت جوملا فارسی - فرمت zip


کتاب راهنمای جوملا

در این کتاب که توسط نوید زراعتی (از اعضای تیم جوملا فارسی) نوشته شده است، ابتدا به بیان مقدمه ای درباره جوملا و سپس به آموزش نصب و پیکربندی جوملا فارسی، ایجاد و مدیریت محتوا، مدیریت جوملا، افزونه های (الحاقات) جوملا، ساخت قالب برای جوملا، نکات امنیتی و برخی نکات پیشرفته پرداخته شده است.


دریافت کتاب راهنمای جوملا



جوملای فارسی

جوملا، چند سالی است که فارسی را پشتیبانی می‌کند. اخیرا نیز نسخه 1.5 جوملای فارسی منتشر شد. این نسخه، که هشتمین نسخه حرفه‌ای فارسی جوملا است، از دایره افزونه‌ها و امکانات بیشتری نسبت به نسخه‌های قبلی برخوردار است. شاید بزرگترین مشکلات نسخه‌های پیشین جوملای فارسی، کامل پشتیبانی نکردن از PHP نسخه‌های پیش از 2.5 و همچنین بروز مشکلات در بخش مدیریت نرم‌افزار بود که نسخه 1.5 جوملای فارسی، توانست این مشکلات نسخه‌های قبل از خود را برطرف کند. در این نسخه از جوملا، کامپوننت‌ها، قالب‌ها و افزونه‌های زیادی قرار داده شده است که با دانلود آنها می‌توانید سایتی به‌مراتب فارسی‌تر، که در جستجوی گوگل رتبه بالاتری دارد، داشته باشید!


از بین کامپوننت‌ها می‌توان به کامپوننت‌های دانلودها، نقشه فارسی سایت، چندزبانه‌سازی جوملا، تهیه پشتیبان فارسی، نظردهی اشاره کرد. قالب‌های نوید ایرانیان و راه شیری، از قالب‌های جدید، و افزونه‌های کوچک‌سازی تصاویر، دریافت گزارش آماریآنالیزور گوگل، خبرنامه و غیره نیز از افزونه‌های اضافه شده در آخرین نسخه جوملای فارسی است. www.joomla.ir


وردپرس فارسی

پروژه بومی‌سازی وردپرس نیز چندین سال پیش، و با ارائه افزونه‌ها و پوسته‌های فارسی برای وردپرس آغاز و کم‌کم زبان فارسی وارد متن نرم‌افزار شد. از آغاز بومی‌سازی وردپرس پوسته‌ها و افزونه‌های زیادی برای این نرم‌افزار نوشته شده است که به‌صورت رایگان در اختیار کسانی است که می‌خواهند سایتی فارسی طراحی کنند. همچنین کتابخانه قالب این وب‌سایت نیز تعداد قابل‌ توجهی قالب فارسی شده برای سلیقه‌های مختلف را در خود دارد. www.wp-persian.com